TPG-lezer creditcard vraag: Hoeveel Amex-aanbiedingen kunt u tegelijk hebben?

Dit bericht bevat verwijzingen naar producten van een of meer van onze adverteerders. We kunnen een vergoeding ontvangen als u op links naar die producten klikt. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing. Bezoek deze pagina voor een uitleg van ons advertentiebeleid. de beste creditcards vergelijken kan online.


 

 

Hier bij TPG besteden we veel tijd aan het nadenken over de vraag of onze creditcards de jaarlijkse kosten waard zijn die ze in rekening brengen, meestal door ons te concentreren op bonuscategorieën, afschrifttegoeden en luxe reisvoordelen. Als u echter in het bezit bent van een Amex-creditcard, van een product zonder jaarlijkse vergoeding – zoals de Blue Cash Everyday® Card van American Express (zie tarieven en toeslagen) – tot een premiumkaart zoals The Platinum Card® van American Express, kunt u mogelijk honderden dollars per jaar besparen door gebruik te maken van verschillende Amex-aanbiedingen. TPG-lezer Shana wil weten hoeveel Amex-aanbiedingen u in één keer kunt hebben.

 

Weet iemand wat het maximale aantal Amex-aanbiedingen is dat u in één keer kunt hebben? Ik merkte dat geen van mijn kaarten meer dan 100 beschikbare aanbiedingen had, dus ik voegde er een paar toe en het aantal ging terug naar 100. credit card mastercard aanvragen online.

 

Deze vraag heeft in feite twee kanten: hoeveel Amex-aanbiedingen kunt u tegelijk tot uw beschikking hebben en hoeveel kunt u tegelijkertijd inschrijven. Hoewel de algemene voorwaarden van Amex-aanbiedingen geen enkele formele limiet vermelden, heeft Shana gelijk dat er op geen enkele kaart meer dan 100 Amex-aanbiedingen tegelijk beschikbaar zijn. Toen ik mijn Amex-account controleerde voordat ik dit bericht schreef, hadden al mijn kaarten precies 100 Amex-aanbiedingen beschikbaar. Niet meer en niet minder.

 

Om Shana’s hypothese te testen, begon ik aanbiedingen toe te voegen aan mijn Marriott Bonvoy Business ™ American Express®-kaart, de kaart die ik dit jaar voor de meeste van mijn uitgaven heb gebruikt. Ik heb een aanbieding toegevoegd, de pagina vernieuwd en mijn kaart gaf nog steeds 100 beschikbare aanbiedingen weer.

 

Ik herhaalde het proces nogmaals (voeg een aanbieding toe aan mijn kaart, vernieuw de pagina) en mijn teller toonde nog steeds 100 beschikbare aanbiedingen. Ik deed dit een derde keer, en pas toen zakten mijn beschikbare aanbiedingen naar 99. Dit betekent dat ik oorspronkelijk 102 aanbiedingen op mijn kaart had staan ​​- ik kon ze gewoon niet allemaal zien.

 

Dus waarom doet dit er allemaal toe? Niet alle aanbiedingen van Amex zijn hetzelfde, en sommige zijn veel waardevoller of hebben een veel grotere aantrekkingskracht dan andere. Als er een populaire aanbieding ronddwaalt die u niet op uw kaarten ziet, is het misschien de moeite waard om een ​​of twee willekeurige aanbiedingen op uw kaart op te slaan om er zeker van te zijn dat u echt alles ziet waarvoor u in aanmerking komt.

 

Dit leidt tot de tweede helft van de vraag: hoeveel aanbiedingen kunt u tegelijkertijd aan uw kaart toevoegen. Ook hier is er geen harde limiet, wat betekent dat u in theorie alle 100+ aanbiedingen aan uw kaart kunt toevoegen. Het kan geen kwaad om een ​​Amex-aanbieding toe te voegen, zelfs als u deze uiteindelijk niet gebruikt, maar ik zou om twee redenen niet aanraden om elke aanbieding die voor u beschikbaar is blindelings toe te voegen. Allereerst is de inschrijving voor alle aanbiedingen beperkt. Als u er een toevoegt waarvan u weet dat u deze nooit zult gebruiken, voorkomt dit dat iemand anders profiteert van een deal die ze misschien willen.

 

De tweede reden heeft te maken met de strikte anti-gamingtaal van Amex. De volgende regel is begraven in de algemene voorwaarden van het Amex-aanbiedingsprogramma:

 

“AXP behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken elke persoon te diskwalificeren die wordt verdacht van het knoeien met enig aspect van het Programma, of enig ander programma dat beschikbaar is gesteld door AXP, of waarvan AXP gelooft dat hij op een ongepaste of verstorende manier handelt, en om schadevergoeding eisen van een dergelijke persoon, voor zover dit wettelijk is toegestaan. ”

 

Amex kan u niet alleen diskwalificeren voor het Amex Offers-programma als zij menen dat u zich ongepast gedraagt, maar zij kunnen u zelfs aanklagen voor schadevergoeding. Het is moeilijk te zeggen wat ongepast gedrag precies inhoudt, maar het toevoegen van honderden aanbiedingen en deze nooit gebruiken zal waarschijnlijk leiden tot rode vlaggen.

 

Kort gezegd

Met de gebruikersinterface van Amex kunt u maximaal 100 aanbiedingen per kaart tegelijk bekijken. Dit kunnen alle aanbiedingen zijn die voor dat account beschikbaar zijn, maar er kunnen er nog een paar zijn die u niet kunt zeggen. Hoewel ik niet aanraad om elke mogelijke aanbieding op uw kaart op te slaan, is het misschien de moeite waard om er een of twee toe te voegen om er zeker van te zijn dat u alles ziet wat er is.

 

 

 

 

Related Post

Pinterest
LinkedIn
Share