DigitalMint werkt samen met E Money Commerce om Bitcoin ATM-locaties uit te breiden

Twee snelgroeiende bedrijven werken samen om Midwest-consumenten de toekomst van financiële diensten te bieden

 

DigitalMint, een toonaangevende aanbieder van Bitcoin-verkooppunten in de natie, heeft een overeenkomst gesloten met E Money Commerce, een innovatieve ATM-exploitant in handen van vrouwen, om meer consumenten in de hele Toegang tot cryptocurrency in het Midwesten via geldautomaten. De eerste lancering met E Money vereist 10 Bitcoin-geldautomaten in gemakswinkels in centraal en zuidelijk Illinois, waaronder Peoria, Springfield en Bloomington, met de verwachting dat er de komende maanden nog 27 geldautomaten in heel Illinois en Missouri worden geopend. loopring kopen voor weinig geld.

 

“Net als DigitalMint heeft E Money de uitgebreide ervaring en ondernemersgeest om de kansen in het cryptocurrency-segment te vergroten”, zegt Marc Grens, President en medeoprichter van DigitalMint. “We kijken ernaar uit om samen te werken aan een meer Bitcoin-ready land, vooral door onze wederzijdse betrokkenheid van onderbelichte gemeenschappen.”

 

Deze uitbreiding door DigitalMint komt ongeveer een jaar na de aankondiging van het grote proefprogramma met Circle K in Nevada en Arizona. DigitalMint blijft groeien in haar inspanningen om transacties met cryptocurrency toegankelijker te maken voor het grote publiek via fysieke kiosken, geldautomaten en loketten. Alleen al in 2019 werkte het bedrijf, naast Circle K, samen met verschillende andere gelijkgestemde bedrijven, zoals Community Financial Service, EZ Money, Cheque Cashing USA, CheckChangers, Kelley Williamson Company, United Cheque Cashing, Friendly Cheque Cashing, Continental Currency Services, Digital Currency Systems, Answers Etc. en SecureCheck Cashing Systems om een ​​netwerk van meer dan 350 locaties op te bouwen, verspreid over 26 Amerikaanse staten. enjin koers en prijs is redelijk.


“Het team van E Money kan niet meer enthousiast zijn om samen te werken met een Bitcoin-verkooppuntpionier zoals DigitalMint”, zegt Paige George, Partner bij E Money Commerce. “We weten dat E Money en DigitalMint met onze gezamenlijke kennis Bitcoin-transacties door het hele land kunnen innoveren, vergemakkelijken en populair maken.

Related Post

Pinterest
LinkedIn
Share