De prijs van Bitcoin kan op deze drie manieren tot rust komen

Bitcoin handelde op het moment van schrijven aan het begin van het jaar tegen een premie van 112,5 procent ten opzichte van zijn prijs, een premie van 282,5 procent ten opzichte van de laagste prijs in het jaar en 28 procent korting op de hoogste prijs ooit. Zelfs met al het enthousiasme rond de prijsverhoging, moet één vraag worden gesteld: dus, wat doe je als de muziek stopt?

 

Het lijdt geen twijfel dat deze prijsstijging net als dit jaar als geen ander was. Beginnend met de daling tot de laagste prijs van Bitcoin in meer dan een jaar in maart, en nu tot het hoogste punt in meer dan twee jaar, is het een rit in een achtbaan geweest. Daarom zou het voorzichtig zijn om te begrijpen hoe en wanneer, en niet of, de prijs vanaf hier afwikkelt. Wat nog belangrijker is, zal dit ‘afwikkelen’ de winsten normaliseren of uitroeien? kopen btc ideal op het internet is mogelijk.

 

 

Volgens een rapport van blockchain-analysebedrijf Chainalysis zijn er drie mogelijke manieren waarop de markt kan ontspannen.

 

Een zekere onzekerheid

 

De eerste reden om ‘tot rust te komen’ wordt aangespoord door de katalysator die 2020 is, met zijn razende onzekerheid. Als bredere financiële markten bewegen als reactie op negatief of vastgelopen nieuws, zoals dat van het COVID-19-vaccin of de Amerikaanse verkiezingen, zal deze onzekerheid de prijsstijging van Bitcoin alleen maar voeden. Waarom? Omdat een activum dat door niemand wordt gecontroleerd en wordt gemeten aan iets dat snel wordt gedevalueerd (de Amerikaanse dollar), waarschijnlijk in prijs zal stijgen.

 

Zonder reden

 

Ten tweede, als de prijs van Bitcoin door niets wordt aangedreven, is de enige manier niet omhoog of omlaag, het is uit, zoals zo snel mogelijk de markten verlaten. Als de prijsstijging aanhoudt en een punt bereikt waarop beleggers bereid zijn hun bezit te verkopen, kan een uitverkoop ontstaan. goud kopen online is ook mogelijk.

 

Een van de belangrijkste redenen waarom de prijs in maart zo snel daalde, was omdat beleggers besloten hun bezit te verkopen toen de grotere financiële markten instortten en contanten de hot asset werden. Nu zou het tegenovergestelde kunnen gebeuren. Naarmate de prijs stijgt, zou het logischer zijn om de winst te verkopen en te realiseren in plaats van vast te houden voor een hogere winst. Verder stelde het rapport dat als crypto een afdekking is in een grotere financiële portefeuille, de reden om te verkopen groter is omdat andere activa geen vergelijkbare bullish prestaties hebben laten zien.

 

Noodzaak van nut

 

Bitcoin is vanuit het oogpunt van investeringen gewoon een investering, wat betekent dat de waarde ervan is gekoppeld aan het vermogen om te groeien. Dit is het ‘digitaal goud’- of’ waardeopslag’-argument, dat zich afspeelt op dit moment. Voor andere cryptocurrencies met de utility use-case is hetzelfde echter niet waar.

 

Volgens het rapport, als Bitcoin, evenals andere hulpprogramma-munten zoals ETH of Tether, specifieke gebruiksscenario’s ontwikkelt, zal het de prijs kunnen ‘loskoppelen’ van zijn activaprestaties. Naar het voorbeeld van Ethereum en de DeFi-uitbreiding zei Philip Gradwell, de auteur van het rapport:

 

“ Ik geloof dat we daar al bewijs van hebben gezien, met de recente onderprestatie van Ethereum ten opzichte van bitcoin, aangezien de markt digitaal goud kiest boven de DeFi-loterij. ”

 

In welke richting de prijs ook ‘afwikkelt’, ofwel aangewakkerd door wereldwijde onzekerheid, het onderdrukken van winstbejag, of het ontwikkelen van een use-case, op een gegeven moment zal de muziek stoppen, en dat geldt ook voor het dansen

 

Related Post

Pinterest
LinkedIn
Share