About Us

Bette Dowdell beleefde een jeugd in Het Leger des Heils, een van de vijf nakomelingen van het Leger des Heils voogden de twee personen van het ministerie. Het leven van het Leger des Heils omvat bezoekbewegingen.

Na school ging Bette aan de slag bij IBM als Systems Engineer. IBM leven omvat eveneens bewegen.

In ieder geval, drie constanten bleef, twee ingebakken door haar verbazingwekkende voogden en een beperkt op haar door een alcoholische bestuurder.

Ze leerde idealistische toewijding en vertrouwen, zowel het leven te verbeteren in de schandalige, van haar ouders. Na het opgroeien genoeg om de schatting van deze prijzen waar te nemen, deelt ze ze momenteel met anderen. Ze is verbonden met het stimuleren van het leven in elk opzicht, het nemen van wat hellingen leven plaatsen in uw richting en het maken van de vooruitgang van de zekerheid het soort zekerheid dat u in staat stelt om anderen te contacteren in plaats van voortdurend te verkennen wat er in de spiegel.

Een alcoholische chauffeur schaadde Bette’s hypofyseor, de aas van het welzijnsuniversum, toen ze een kind was. Toen haar leven bergafwaarts ging, eisten specialisten dat Bette in orde was. In ieder geval, een uitstekende specialist zag haar bezorgdheid en zet een naam aan. Een verhuizing verwijderde haar van die specialist, de behandeling stopte, het leven begon weer bergafwaarts en specialisten eisten nogmaals dat ze in orde was.

Pinterest
LinkedIn
Share